Bezzeg Ausztria!

Bezzeg Ausztria!

Bezzeg Ausztria!

2016. március 10. - bezzegausztria

Mi magyarok, nagyon szeretjük a dolgoknak mindíg a negatív oldalát látni. Ilyenkor gyakran elökerül, hogy "Bezzeg Ausztriában..". Sokan, akik csak 1-1 napos kirándulásokbol, síelésből, karácsonyi vásározasból ismerik bezzegausztriát vagy bezzegbécset, nagyon meglepődnének, hogy a bezzegosztrákok bizony sok szempontból nagyon is hasonlóak hozzánk, peldaul ők is szeretik a dolgoknak mindig a negatív oldalát látni. Éppen mint mi.

bezzegausztria_bg.png

Ez a blog azért indul, hogy kicsit Ausztria mindennapjainak azt az oldalát is megmutassa, amire mi magyarok nagyon szeretünk bezzeg-hivatkozni, de valójában korantsem olyan tökeletes, mint ahogy mi azt elképzeljük, hogy bemutassa, az osztrákok is csak esendő emberek, olyanok, mint mi, csak kicsit másképpen, es, hogy lássuk, Hegyeshalom is csak egy határatkelő..

A bejegyzés trackback címe:

https://bezzegausztria.blog.hu/api/trackback/id/tr368464030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása