Bezzeg Ausztria!

Bezzeg Ausztria!

Összesározta a folyosót, meglepetést talált a postaládájában

2016. március 14. - bezzegausztria

Milyen is a jó magyar szomszéd? A kapumra hordja a havat, ha nem kelek időben lapátolni? Lecsapja az automatát, ha kicsit hangosan megy a rádiom este? Netán, összeszemeteli a folyosót? Bezzeg Ausztriában! Itt persze mindenki betartja a szabályokat, békében és harmóniában él szomszédaival. Vagy mégsem?

Azért egy-egy fiaskó itt is becsúszik. Az alabbi üzenetet a társasház postaládájára ragasztó lakó ezek utan kétszer is meggondolja, hogy összesározza a folyosót, különösen, mert bizonyos szomszédainak olyan alacsonyan van az ingerküszöbe, hogy a sarat azonnal a "tettes" postaládájába szorják. Egy kis humorérzék kell ehhez is. Az üzenet - laza magyar fordításban -, hogy mindenki jol láthassa, talán a címzetthez is eljut.

20160314_190840.jpg

 

Sajnálom, hogy összesároztam a folyosót az ajtaja előtt, de azt utána a postaládámba szórni, az egy másik dolog!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://bezzegausztria.blog.hu/api/trackback/id/tr368476842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rá se ripityom 2016.05.08. 21:28:25

Nem is az, ha parasztok lennének, azt tudnám kezelni, a közömbösségüket tudom nehezen, hogy egymáshoz se szólunk, pedig levlistája is v an a háznak, de hiába írom fel, hogy dikk ki jön egy sört inni, senki nem felel, csak a rovázás megy, hogy jajj valaki matracot hagyott a lépcsőházban, micsoda mietermentalität, szölnyű, szölnyű.
süti beállítások módosítása